Pesemme autot hellävaraisesti käsin kuumapesurillamme. Käytämme pesuun hyväksi toteamiamme ja testaamiamme pesuaineita, jotka eivät vahingoita autosi maalipintaa.
Teemme autoille myös sisäpesuja käyttämällä laadukkaita koch chemie, Stardust, autoglym, nertan tuotteita, sekä ammattikäyttöisiä koneita. Näillä saamme vanhat ja likaiset penkitkin loistamaan uutuuttaan!
Maalipintojen hoidoksi teemme;
  • MYLLYTYKSIÄ
Maalipinnan kiillotus eli “myllytys” poistaa pintanaarmut ja hapettumat sekä palauttaa auton oikean värin. Maalipinnan kiillotuksen jälkeen auto suojataan tavallisella vahalla, kovavahalla tai pinnoitteella. Käsittelyn jälkeen auto näyttää taas kuin uudelta ja se on helpompi pitää puhtaana. Hiominen vaatii vahvaa ammattiosaamista ja kokemusta.
  • VAHAUKSIA
Suomen sääolosuhteet vuodenaikavaihteluineen vaativat auton maalipinnalta paljon. Vesi, lumi, räntä, tiesuola sekä hiekka kuluttavat auton maalipintaa herkästi, puhumattakaan auringon UV-säteilystä tai muista ilmansaasteista.
Vahaamalla autosi suojaat autosi maalipinnan tehokkaasti ympäristötekijöiden aiheuttamilta haalistumisilta ja hapettumisilta. Vahattu maalipinta hylkii vettä ja likaa jolloin se on helpompi pitää puhtaana. Silmänilon lisäksi autosi arvo säilyy huomattavasti paremmin, kun maalipinta pysyy terveenä ja kiiltävänä.
Vahaus on suositeltavaa tehdä vähintään 2 kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Parhaimman suojan saavuttamiseksi vahaa autosi 3-4 kertaa vuodessa.
Näiden lisäksi teemme myös auton umpioiden kiillotuksia.
  • SISÄPUHDISTUS
Auton sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta. Auton sisäpuhdistus tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin noin 2-8 viikon välein, riippuen auton käytöstä. Yleensä ikkunoihin kertyvä harmaa kalvo alkaa tuon ajan kuluessa olemaan jo liikenneturvallisuutta vaarantava ja pahenee vain kosteilla keleillä sekä auringon paisteessa.
Myös pölyä ja hiekkaa alkaa kerääntyä auton sisäpinnoille. Talvella kenkien mukana kulkeutuu autoon paljon lunta ja hiekkaa, lumi sulaa auton lattialle mikä johtaa lattiaverhoilun kastumiseen. Lattiaverhoilu olisi syytä säännöllisin väliajoin vähintään imuroida kuivaksi jos auton kuivattaminen ei muuten onnistu.
Sisustan osien puhdistukseen käytämme puhdistavia pesuaineita jotka eivät jätä autoon hajuja tai tuoksuja. Asiakkaan halutessa voimme käyttää myös kiiltoa ja tuoksua sisältäviä aineita. Lisähinnasta poistamme autosta myös mahdolliset eläinten karvat sekä muut epäpuhtaudet.